Noutati si evenimente


Evia Media semneaza campania outdoor pentru IDM Basarab - Fashion Addict


Concursul Fashion Addict, desfasurat exclusiv pe pagina de Facebook IDM.Basarab, beneficiaza de o expunere suplimentara prin afisarea reclamei pe spatele autobuzelor RATB de pe liniile 105, 133 si 178.

IDM Basarab va testa, in fiecare luna, cunostintele de fashion ale participantilor si va oferi cadou o tinuta completa, 100% marca IDM Basarab. Concursul se adreseaza, in principal, pasionatilor de moda, ce cauta preturi corecte.„Am ales ca si modalitate de promovare publicitatea pe RATB, intrucat, odata cu deschiderea statiei intermodale de la Pasajul Basarab, accesul catre IDM Basarab este mult mai facil, cu ajutorul mijloacelor de transport in comun. Strabatand cele mai aglomerate zone ale orasului, reclama pe autobuze este vizualizata de un numar mare de participanti la trafic. Printre acestia, se regasesc si femeile moderne, pe care le invitam sa viziteze centrul nostru comercial, pentru a fi mereu in pas cu moda, la preturi accesibile.” – Dragos Tigoianu, Marketing & PR Manager IDM Kennedy Group

Fiind unul dintre primele centre comerciale ale Bucurestiului, IDM Basarab si-a pastrat valoarea. Cele 360 de magazine asigura o mare varietate a produselor comercializate, de la imbracaminte, incaltaminte pana la cosmetice, accesorii, coafor, parfumerie si produse de curatenie.


Data: 22.04.2013

+ Inapoi